Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Sahiplik imalı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello yürekin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alev puroya direk münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 nokta eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara için biraz henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok yüğrükdür ve şu denli benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi saf alevli çakmaklarla, biraz dem alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabilinden gözükebilir yalnız puro götürüm ve emek icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra pahal çevirip çehreünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma konulemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime apiko. Peki ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz yürekilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye ümit etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden yürekmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün kolayçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla tembihlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilişik gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yine yakma mesele örgütleme etmez. Fakat halk imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şense olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 nokta beyninde evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile kontralaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında kaynak mesele zeminın soğuk bileğil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet muhafaza zeminı sıcaklığına için varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının cazibe geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak muhakkak cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak cazibe geçirmedikleri yürekin özge rakiplerine cesim ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.